anmeldelser

100% Bonus
Gyldig for opptil $2,000 ekstra.
Min høyeste totale vurdering.
* Bare nye kunder.
Få opp til:
$ 2,000 Bonus
Ekstra $500 eksklusiv freeroll
* Bare nye kunder.
Få opp til:
100% Bonus
Opp til første $ 2000
* Bare nye kunder.
Få opp til:
€ 2,000 bonus
30 % VIP Cashback
* Bare nye kunder.
Få opp til:
200% Bonus
Opp til første $1000 & $10,000 freeroll
* Bare nye kunder.
Få opp til:
100% Bonus
Opp til første $ 1000
* Bare nye kunder.
Få opp til:
100% First Deposit
Bonus OPP TIL $600
* Bare nye kunder.
Få opp til:
100% Bonus
Opp til første $ 1000
* Bare nye kunder.
Få opp til:
200% Bonus
Opp til første $ 1000
* Bare nye kunder.
Få opp til:
$250 belønninger
Rakeback: 30 %
* Bare nye kunder.
Få opp til:
$ 2,000 Bonus
Rakeback opptil 27 %
* Bare nye kunder.
Få opp til:
100% Bonus
Opp til første $ 1000
* Bare nye kunder.

Med det store utvalget av forskjellige online pokerleverandører 2022 kan du spille forskjellige varianter av det populære kortspillet for ekte penger. Våre pokereksperter har utført online pokertester og gjort en sammenligning av leverandørene og identifisert de beste pokersidene for alle spillere.

ACR

Testresultater av online pokerrom

BetOnline

  • Bonus 9.8/10
  • Programvare 9.6 / 10
  • Turneringer 9.5 / 10
  • Kontantspill 8.9 / 10
  • Kundeservice 7.9 / 10

BetOnline Poker har en utmerket og svært moderne programvare og tilbyr det beste bonusprogrammet blant alle pokersider, noe som gjør denne leverandøren til en av de beste.

Americas Cardroom

  • Bonus 8.9/10
  • Programvare 8.9 / 10
  • Turneringer 9.8 / 10
  • Cash Games 9.6 / 10
  • Kundeservice 7/10

Americas Cardroom er det største pokerrommet i verden med det største antallet spillere. Men foruten antall spillere, er leverandøren attraktiv for sin gode programvare og et utmerket utvalg av varianter av pokerspill og turneringer i alle mulige formater.

Black Chip Poker

  • Bonus 6.9/10
  • Programvare 9/10
  • Turneringer 9.1 / 10
  • Cash Games 8.9 / 10
  • Kundeservice 7/10

Online gamblingleverandør Black Chip Poker tilbyr sine kunder en rekke pokerapplikasjoner, kampanjer, turneringer og konkurranser med mange forskjellige funksjoner. I tillegg til poker, vil du også finne mange tilleggsspill som sportsbetting, klassiske kasinospill, spilleautomater og live-spill.

Sportsbetting Poker

  • Bonus 9/10
  • Programvare 6/10
  • Turneringer 9.3 / 10
  • Cash Games 9.1 / 10
  • Kundeservice 7.9 / 10

Spillleverandøren Sportsbetting Poker er en av pionerene i bransjen. Selskapet har eksistert siden 1934 og tilbyr nå spillere et bredt utvalg av spill. Dette inkluderer selvfølgelig også pokerspill og mange pokerspesialiteter.

TigerGaming Poker

  • Bonus 8.4/10
  • Programvare 9/10
  • Turneringer 9.5 / 10
  • Cash Games 9.1 / 10
  • Kundeservice 8.1 / 10

TigerGaming Poker har mange års erfaring i spillindustrien og dette gjenspeiles tydelig i de lukrative pokertilbudene de har på nettsiden deres. Kunder kan glede seg over et bredt utvalg av spill i tillegg til å velge en velkomstbonus.

Betsson Poker

  • Bonus 9.3/10
  • Programvare 9.4 / 10
  • Turneringer 9.1 / 10
  • Cash Games 8.8 / 10
  • Kundeservice 7.5 / 10

Den skandinaviske nettspillleverandøren Betsson Poker tilbyr et skin for iPoker-nettverket og har følgelig en stor spillerbase, 24/7 turneringer, SnGs, kontantbord med høy deltakelse og flotte bonustilbud. Betsson Pokers nettapp er også imponerende.

Guts Poker

  • Bonus 7.5/10
  • Programvare 8/10
  • Turneringer 7.8 / 10
  • Cash Games 8/10
  • Kundeservice 7.3 / 10

Den Malta-lisensierte spillleverandøren Guts driver et kasino, bookmaker og pokerrom. Sistnevnte er en hud av MPN-nettverket (Microgaming), som også spilles av spill fra Betway, Betsson og Betsafe. Siden har også en velkomstbonus på opptil $1000.

RedKings

  • Bonus 8.3/10
  • Programvare 8/10
  • Turneringer 8,3 / 10
  • Cash Games 8.5 / 10
  • Kundeservice 7.3 / 10

Redkings er en pokerside i Microgaming-nettverket. I motsetning til mange andre MPN-sider, er fokuset til leverandøren ikke på kasinoer og betting, men på online poker, noe som vil være tydelig når du bruker siden! Redkings har innovativ programvare og vi anbefaler på det sterkeste å bruke Redkings Poker app, og bonustilbudene er også veldig tiltalende!

Titan Poker

  • Bonus 8.3/10
  • Programvare 8.5 / 10
  • Turneringer 8.5 / 10
  • Cash Games 8.5 / 10
  • Kundeservice 9.5 / 10

Titanpoker er det største og mest kjente pokerrommet på iPoker-nettverket. Så du kan være sikker på et stort antall spillere, et bredt utvalg av spill og utallige lønnsomme kampanjer. Seriøs poker og pålitelige utbetalinger er garantert.

Tonybet poker

  • Bonus 8/10
  • Programvare 8.8 / 10
  • Turneringer 8/10
  • Cash Games 8.3 / 10
  • Kundeservice 6.5 / 10

TonyBet er en pokerside for pokerproffen og den estiske politikeren Tony G, spesialisert på kinesisk åpent poker. Hvis du vil prøve eller spille denne varianten av poker, er TonyBet noe for deg. Registrer deg, spill spennende poker og motta opptil € 2000 i ekte penger bonus.

Winner Poker

  • Bonus 8.5/10
  • Programvare 7.9 / 10
  • Turneringer 8.8 / 10
  • Cash Games 8.3 / 10
  • Kundeservice 9.8 / 10

Winner Casino pokerrom er et iPoker-skin. Her kan nye og faste kunder sikkert forvente utrolige bonustilbud, et stort antall spillere samt en utmerket implementering av instant poker på mobiltelefoner og nettbrett. I testen vår likte vi spesielt den utmerkede kundeservicen.

Netbet

  • Bonus 9.9/10
  • 7.1 / 10 programvare
  • Turneringer 9.1 / 10
  • Cash Games 8.9 / 10
  • Kundeservice 9/10

NetBet var den mest overbevisende av alle iPoker-leverandørene vi testet. Nettstedet tilbyr den desidert beste bonusen for nye kunder og et flott lojalitetspoeng- og bonusprogram. I tillegg imponerer den anerkjente nettpokerleverandøren med et høyt antall spillere og et stort antall spillere. utvalg av turneringer og spill.

Inaktive pokersider i 2022

Everest

  • Bonus 9/10
  • Programvare 9/10
  • Turneringer 8.9 / 10
  • Cash Games 8.9 / 10
  • Kundeservice 6/10

Everest Poker tilbyr ikke et mobilspill, men samler opp bonuspoeng og tilbud for nybegynnere. Dessuten har den en sjenerøs velkomstbonus og gratis kreditt.

Stillehavspoker

  • Bonus 7/10
  • Programvare 9/10
  • Turneringer 9.7 / 10
  • Cash Games 9.8 / 10
  • Kundeservice 10/10

Pacific Poker ble overtatt av 888poker i 2002 og er nå et av de største pokerrommene i verden. Profesjonelle spillere setter spesielt pris på utmerket programvare, høyt antall deltakere og et bredt utvalg av spill.

RedBet Poker

  • Bonus 7/10
  • Programvare 9/10
  • Turneringer 9.1 / 10
  • Cash Games 8.9 / 10
  • Kundeservice 6/10

Redbet er medlem av det store Microgaming-nettverket og har et stort antall besøkende. Fremfor alt drar de nytte av en ekstremt lukrativ velkomstbonus på 200 % opptil € 2,000, og en rekke pengespill, Sit & Gos og turneringer.

Tiger Gaming

  • Bonus 8/10
  • Programvare 6.5 / 10
  • Turneringer 7.3 / 10
  • Cash Games 7.5 / 10
  • Kundeservice 6.3 / 10

Hvis du leter etter et lite pokerrom borte fra mainstream, bør du definitivt vurdere TigerGaming. Selv om pokersiden ikke kan holde tritt med de 10 beste pokersidene på mange måter, hvis du drar nytte av nettstedets bonustilbud og freerolls, registreringen for deg kan være verdt!

Kategoriene vi vurderer i våre pokertester

  • programvare: Programvare: Er programvaren for PC-en brukervennlig, enkel å bruke og oversiktlig? Hvor omfattende og god er leverandørens mobile pokerapp?
  • Spillvalg: Hvilke pokervarianter tilbys? Er det nok variasjon i turneringer, Sit & Gos og pengespill?
  • Spillertrafikk: Hvor stor er spillerstallen? Er det lett å sette seg inn i pengespill med ulike limits og Sit & Gos-bord?
  • Bonus: Vil mine få en god velkomstbonus, andre bonuser og kampanjer?
  • Kundeservice: Hvor kompetent og vennlig er kundeservicen? Hvilke betalingsalternativer tilbys?

Vårt team av eksperter består av erfarne pokerspillere som ikke vil anbefale et online pokerrom som vi ikke vil spille selv.

Poker.md Finn din perfekte pokerside

Dette er hvordan vi lager våre online pokertester

Du har kanskje allerede hørt forskjellige meninger fra venner og bekjente om visse leverandører eller lest kundeanmeldelser og sammenligninger av online pokertester fra profesjonelle spillere. Hvorvidt du kan ta disse anmeldelsene og attester for pålydende er ganske tvilsomt. Individuelle anmeldelser er vanligvis subjektive, spesielt anmeldelser i online poker tester og nettsteder med ekte penger, husk at en spillers seier eller tap også spiller en viktig rolle og kan påvirke deres mening. Det er også vanlig praksis i 2022 å publisere positive testresultater på tvilsomme nettsider som er bestilt av leverandøren og derfor er lite troverdige. Så ikke stol på ulike subjektive meninger.

Testene og sammenligningene på pokersiden vår ble skrevet av pålitelige eksperter som ikke bare deltok i testen som profesjonelle spillere, men som også objektivt og profesjonelt undersøkte leverandørene. På denne måten sikrer vi at vurderingene gitt i våre online pokertester er de mest nøytrale og reflekterer meningene til mange spillere, ikke bare redaktøren eller spilleren. Dermed kan vi hjelpe deg med å finne en side hvor du trygt og sikkert på de beste vilkårene kan spille poker online.

Hva annet kan du finne i våre online pokertester og sammenligninger?

I tillegg til sikkerheten til pokersiden, er det spesielt viktig for profesjonelle spillere å ikke vente for lenge på turneringer, Sit & Gos og pengespillbord. For å redusere ventetiden foretrekker mange profesjonelle spillere sider med et stort antall spillere. Men også selve valg av spill og turnering er en av de viktigste aspektene som får mye oppmerksomhet i våre tester av online pokerleverandører. Vi evaluerer antall turneringer, variasjonen av forskjellige alternativer, pengepremier, freerolls og pokeralternativer som tilbys. Den tredje viktige kategorien som vi legger stor vekt på er lojalitetsprogrammer, som inkluderer tilbydere med høy og fremfor alt rettferdig velkomstbonus.

Når vi tester nettpokerleverandører, undersøker vi nøye aspekter som brukervennlighet, programvarehastighet, tilbudte betalingsmåter, kundeservice og det gjennomsnittlige ferdighetsnivået til motstanderne. Alle viktige kategorier blir analysert og evaluert i detalj av våre eksperter, og du kan, avhengig av hvilke aspekter du setter mest pris på, raskt og enkelt sammenligne pokersider og finne den leverandøren som er best for deg.